Fost Plus is een ‘Great Place To Work’

 

We zijn er trots op door onze collega’s erkend te worden als een ‘Great Place to Work’.

Eind mei kregen we de felbegeerde erkenning als ‘Great Place to Work’. Een organisatie mag zich een ‘Great Place to Work’ noemen door een score van minstens 70% te behalen op een vragenlijst die de medewerkers anoniem kunnen invullen. Maar liefst 97% van alle Fost Plussers vulde deze enquête in. Nog belangrijker: Fost Plus kreeg een score van 83%!

We scoren het sterkste op gastvrijheid (95%), rechtvaardigheid (93%) en een persoonlijke jobinvulling (91%). Dat wil zeggen dat onze collega’s het gevoel hebben richting te kunnen geven aan hun carrière binnen een omgeving die daarvoor de nodige handvaten aanreikt.

Wie denkt aan een ideale werkomgeving, denkt misschien vaak aan heel goede koffie, een comfortabele zithoek voor vergaderingen of onvergetelijke bedrijfsfeestjes. Hoewel deze ongetwijfeld een deel kunnen uitmaken van een goede werkomgeving, gaat de definitie van een ‘Great Place to Work’ veel verder. In de kern gaat het om vertrouwen in de directie, trots op de job en collegialiteit. Laat dat net aspecten zijn waar Fost Plus goed op scoort. Naast lekkere koffie natuurlijk.

Het Great Place to Work® Institute erkent bijzondere werkplekken in meer dan 50 landen wereldwijd. De resultaten van enquêtes die meer dan 10 miljoen werknemers invullen, vormt de basis voor toonaangevend onderzoek naar uitmuntendheid op de werkplek, management en de rol van vertrouwen in de cultuur op de werkplek. In België werken ze hiervoor samen met Vlerick Business School.

#proudtobefostplus