Samenwerken met Fost Plus

Fost Plus en de intercommunales werken samen met gespecialiseerde bedrijven voor het inzamelen, sorteren en recycleren van verpakkingsafval. De selectie van die bedrijven verloopt via jaarlijkse selectieprocedures, op basis van objectieve criteria in de offerte die u indient.

Fost Plus organiseert momenteel een oproep tot het indienen van een recyclageproject in België voor post-consumer thermogevormde PET-verpakkingen van huishoudelijke oorsprong.

Het doel van deze oproep tot het indienen van een project is het afsluiten van een samenwerkingsverband met een recyclagebedrijf dat een doeltreffende en kwalitatieve recyclage in België garandeert voor thermogevormde PET-verpakkingen van huishoudelijke oorsprong.

Concreet betreft het de verwerving en de effectieve recyclage van post-consumer thermogevormde PET-verpakkingen van huishoudelijke oorsprong (PETT of PET-Trays)

Indien nodig biedt Fost Plus de mogelijkheid om de recyclage van PET-trays te combineren met de recyclage van PET-flessen en -flacons.

Interesse?

Heeft u interesse in dit project?

Vraag dan het oproepingsdocument via mail aan via recycling@fostplus.be.

Enkel kandidaten die dit document via deze weg aangevraagd hebben kunnen een offerte indienen.