Samenwerken met Fost Plus

Fost Plus en de intercommunales werken samen met gespecialiseerde bedrijven voor het inzamelen, sorteren en recycleren van verpakkingsafval. De selectie van die bedrijven verloopt via jaarlijkse selectieprocedures, op basis van objectieve criteria in de offerte die u indient.

Fost Plus organiseert momenteel een opdracht voor de verwerving en recyclage van selectief ingezamelde gebruikte glazen verpakkingen.

Deze offerteaanvraag, verdeeld over meerdere loten, betreft de verwerving en de effectieve recyclage gedurende een periode van minimum 12 maanden van  verpakkingsglas, selectief ingezameld via glasbollen en via recyclageparken.

Meer informatie vindt u  hier

Interesse?

Heeft u interesse deze opdracht?

Voor deze opdracht  moet u verplicht gebruik maken van het online offerteportaal van Fost Plus. Indien u zich nog niet eerder geregistreerd heeft, kan u dit doen in 2 eenvoudige stappen:

Stap 1: online registratie 

 

Stap 2: nadat u geregistreerd bent, kunt u inloggen op het offerteportaal

 

Fost Plus organiseert momenteel een lange termijn opdracht voor de verwerving en recyclage van selectief ingezamelde en gesorteerde PET flessen.

Deze opdracht betreft de verwerving en de effectieve recyclage van PET flessen gedurende een periode van negen (9) volledige jaren.

Het betreft huishoudelijk verpakkingsmateriaal dat selectief ingezameld wordt en in Belgische sorteercentra uitgesorteerd wordt.  

De inschrijver moet het materiaal afhalen bij de sorteercentra en recycleren.

Meer informatie vindt u  hier

Interesse?

Heeft u interesse in deze opdracht?

Vraag dan het bestek via e-mail aan via recycling@fostplus.be

Enkel kandidaten die dit document via deze weg aangevraagd hebben kunnen een offerte indienen.