Onze publicaties

Raadpleeg en download onze publicaties: jaarverslagen, gidsen, brochures en magazines.

Selecteer in het menu aan de zijkant het type publicatie of onderwerp dat u zoekt.

“De economie zal circulair of niet zijn”. We hebben met Fost Plus één duidelijk ambitie: de circulaire economie in ons land helpen vormgeven en uitbouwen. Hoe we onze ambities in de komende jaren willen realiseren en welke voorbereidingen we in 2018 troffen kan u erop nalezen in ons jaarverslag.

Ontdek hier ons jaarverslag 2018.

Downloaden

Fost Plus wil al uw lege verpakkingen inzamelen en recycleren. 724.000 ton huishoudelijke verpakkingen recycleerde Fost Plus vorig jaar Dat is 64 kilo per inwoner. Mooi, maar CEO Patrick Laevers wil nog meer inzamelen en nog meer recycleren Dat moet ook extra banen opleveren.

Ontdek hier het artikel van Trends

Downloaden

Partner 64

Partner, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus, heeft het onder andere over de nieuwe uitdagingen door de groeiende on-the-go consumptie, de opstart van de nieuwe blauwe zak en de circulaire economie volgens Patrick Laevers .

Downloaden

Fostpost 38

Fostpost, het informatieblad voor gemeenten, intercommunales, afvaloperatoren en recyclagebedrijven heeft het onder andere over de nieuwe uitdagingen door de groeiende on-the-go consumptie, de opstart van de nieuwe blauwe zak en de circulaire economie volgens Patrick Laevers .

Downloaden

Fostpost 37

Fostpost, het informatieblad voor gemeenten, intercommunales, afvaloperatoren en recyclagebedrijven heeft het onder andere over het principeakoord voor de uitgebreide PMD-inzameling en de sleutel voor creatievere bedrijven volgens bedrijfsfilosoof Luc de Brabandere.

Downloaden

Partner 63

Partner, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus, heeft het onder andere over de nieuwe blauwe zak, e-commerce en de sleutel voor creatievere bedrijven volgens bedrijfsfilosoof Luc de Brabandere.

Downloaden

Fost Plus wil voortbouwen op de uitstekende Belgische resultaten om de circulaire economie een boost te geven. De strategie van Fost Plus is gebaseerd op vijf focuspunten: de uitbreiding van de PMD-inzameling (blauwe zak), buitenshuis sorteren, openbare netheid, ecodesign en de uitbouw van nieuwe recyclagemarkten.

Downloaden

Sorteergids

Alles wat u moet weten om om correct te sorteren verzameld in een overzichtelijke gids

Downloaden

Mooimakers blikt terug op een succesvol 2017. Hierbij is samenwerking de rode draad doorheen al hun acties. 

Downloaden

Partner 62

Partner, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus, heeft het onder andere over de uitbreiding van de PMD-inzameling, de winnaars van de Greener Packaging Awards en het beleid van Spadel op het vlak van duurzaamheid.

Downloaden

Pagina's