Onze publicaties

Raadpleeg en download onze publicaties: jaarverslagen, gidsen, brochures en magazines.

Selecteer in het menu aan de zijkant het type publicatie of onderwerp dat u zoekt.

Fostpost 37

Fostpost, het informatieblad voor gemeenten, intercommunales, afvaloperatoren en recyclagebedrijven heeft het onder andere over het principeakoord voor de uitgebreide PMD-inzameling en de sleutel voor creatievere bedrijven volgens bedrijfsfilosoof Luc de Brabandere.

Downloaden

Partner 63

Partner, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus, heeft het onder andere over de nieuwe blauwe zak, e-commerce en de sleutel voor creatievere bedrijven volgens bedrijfsfilosoof Luc de Brabandere.

Downloaden

Jaarverslag 2017

Fost Plus wil voortbouwen op de uitstekende Belgische resultaten om de circulaire economie een boost te geven. De strategie van Fost Plus is gebaseerd op vijf focuspunten: de uitbreiding van de PMD-inzameling (blauwe zak), buitenshuis sorteren, openbare netheid, ecodesign en de uitbouw van nieuwe recyclagemarkten.

Downloaden

Sorteergids

Alles wat u moet weten om om correct te sorteren verzameld in een overzichtelijke gids

Downloaden

Mooimakers blikt terug op een succesvol 2017. Hierbij is samenwerking de rode draad doorheen al hun acties. 

Downloaden

Partner 62

Partner, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus, heeft het onder andere over de uitbreiding van de PMD-inzameling, de winnaars van de Greener Packaging Awards en het beleid van Spadel op het vlak van duurzaamheid.

Downloaden

Fostpost 36

Fostpost, het informatieblad voor gemeenten, intercommunales, afvaloperatoren en recyclagebedrijven heeft het onder andere over de nieuwe PMD-inzameling, het sorteren bij Liège Airport en de winnaars van de Greener Packaging Awards.

Downloaden

Partner 61

Partner, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus, heeft het onder andere over ecodesign voor beter en duurzamer verpakken, het succesverhaal van sorteren in bedrijven, de P+MD proefprojecten tonen de weg naar duurzame recyclage,...

Downloaden

Fostpost 35

Fostpost, het informatieblad voor gemeenten, intercommunales, afvaloperatoren en recyclagebedrijven heeft het onder andere over de gunstige evolutie van de P+MD proefprojecten, de noodzaak voor een nauwere samenwerking tussen producenten en recyclagebedrijven, beter en duurzamer verpakken,... 

Downloaden

2016 stond voor Fost Plus in het teken van twee cruciale thema’s: de uitgebreide inzameling van plastic verpakkingen en de strijd tegen zwerfvuil. We realiseerden in beide dossiers significante doorbraken.

Downloaden

Pagina's