nl

Sorteren en recycleren

Goed sorteren, beter recycleren! Niet alleen bij u thuis, maar ook elders

Fost Plus

Alles over Fost Plus en de recyclage van verpakkingsafval in België

Fost Plus heeft een Lean and Green Award ontvangen voor haar vijfjarenplan waarmee de organisatie de CO2-uitstoot van de logistieke activiteiten die zij coördineert en ondersteunt met 20% wil verminderen tegen 2020. De Lean and Green Award wordt door het Vlaams Instituut voor Logistiek (VIL) uitgereikt aan bedrijven die zich ertoe verbinden om concrete maatregelen te nemen om de ecologische voetafdruk van hun transport- en logistieke activiteiten te verkleinen. Om de ambitieuze, maar realistische doelstellingen te bereiken, heeft Fost Plus een gedetailleerd actieplan uitgewerkt, waarbij de samenwerking met haar partners uitermate belangrijk is om de nodige duurzaamheidsinspanningen te leveren.

Lees hier het volledige persbericht

Partner 59 out now

Partner 59, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus, heeft het onder andere over de klimaatverandering en de recycleerbaarheid van flessen en flacons. Het blikt ook terug op de resulaten van 2015.

In samenwerking met het overgrote deel van de Vlaamse afvalintercommunales heeft Fost Plus een nieuwe communicatiecampagne uitgewerkt: ‘PMD sorteren is kinderspel’.