Uw medewerkers opleiden

Elke schakel in de recyclageketen is cruciaal voor de eindkwaliteit van de ingezamelde materialen. Goed opgeleide medewerkers, met een grondige sorteerkennis en inzicht in het recyclageproces, zijn dan ook geen overbodige luxe. Fost Plus leidt jaarlijks honderden medewerkers van gemeenten, intercommunales, milieubedrijven en sorteercentra op. Bij u ter plaatse of online, en bovendien volledig gratis.

Schoonmaakploegen

Via onze gratis online module krijgen medewerkers van schoonmaakploegen en onderhoudspersoneel op 20 minuten de basics over het sorteren mee. 

Praktische info

PMD-ophalers

Gratis opleidingen voor PMD-ophalers, met aandacht voor de sorteerregels, het recyclageproces, communicatie naar de burger, ergonomie en veiligheid. 

Praktische info

PMD-sorteerders

Gratis opleidingen voor PMD-sorteerders, met aandacht voor de sorteerregels, het recyclageproces, ergonomie en veiligheid. 

Praktische info

Glasophalers

Gratis opleidingen voor ophalers van glas, met aandacht voor de sorteerregels, het recyclageproces, netheid van de glasbolsites, ergonomie en veiligheid. 

Praktische info

Ophalers papier-karton

Gratis opleidingen voor ophalers van papier-karton, met aandacht voor de sorteerregels, het recyclageproces, communicatie naar de burger, ergonomie en veiligheid. 

Praktische info

Meer informatie over onze gratis opleidingen?

Contacteer ons via quality.control@fostplus.be