30 years Fost Plus

Dinsdag 4 juni 2024
La Sucrerie, Waver 
16u

Fost Plus viert in 2024 haar 30e activiteitenjaar. Dit laten we uiteraard niet ongemerkt voorbij gaan. Tijdens de tweede editie van ons evenement ‘Mind the Circularity Gap’ blikken we dan ook terug op mijlpalen en projecten die de circulaire kloof mee gedicht hebben. Door middel van inspirerende cases zetten we de partners uit ons ecosysteem in de kijker. Vanuit de mooie resultaten die we samen behaald hebben, blikken we vooruit naar de toekomst. 

Benieuwd hoe Fost Plus ook morgen zal bijdragen aan een schonere leefomgeving en duurzame samenleving voor iedereen? Schrijf je dan nu in.

Van de circulaire kloof naar duurzaam materialen- en grondstoffenbeheer

Grondstoffen en materialen zijn eindig. Menselijke vindingrijkheid gelukkig niet. Samen met onze partners gaan we van eindig naar oneindig. Van sorteren en recycleren naar het in de keten houden van grondstoffen en materialen via duurzaam verpakkingsbeheer. Deze transformatie vraagt om samenwerking. Daarom brengen we iedereen rond de tafel. Iedereen moet mee en wij helpen om samen de circulaire ommezwaai in de hoofden en harten te krijgen. 
 

PROGRAMMA

  • 16u      ontvangst
  • 16u30  start plenaire sessie
    • deel I: Uitbouw van een lokale circulaire economie en de rol van de burger 
    • deel II: Duurzaam materialenbeheer, verder dan recyclage 
    • afsluitend vraaggesprek met Wim Geens, algemeen directeur en Jan Vander Stichele, voorzitter van de Raad van Bestuur  
  • 18u      walking dinner en netwerking 

Registreer hier