Afvalbakken en communicatiemateriaal bestellen

Om ook in uw school en in de jeugdbeweging efficiënt te kunnen sorteren, zorgt Fost Plus voor PMD-containers, kratten en containers voor papier-karton en bijhorend communicatiemateriaal. De verdeling ervan gebeurt door uw gemeente of afvalintercommunale. Ontdek ons volledige aanbod in de brochure Succesvol sorteren in uw school.

Materiaal voor scholen

Afhankelijk van de grootte van uw school en uw klassen, kan u het volgende sorteer- en communicatiemateriaal aanvragen bij de afvalintercommunale van uw gemeente:

  • een papierkrat van 30 liter per klas
  • een PMD-container van 120 liter met opening of niet (te plaatsen in de gangen, refter of op de speelplaats) per 50 leerlingen
  • een container voor PMD en een container voor papier-karton van elk 1.100 liter voor scholen met minder dan 800 leerlingen
  • twee containers voor PMD en twee containers voor papier-karton van elk 1.100 liter voor scholen met meer dan 800 leerlingen

Bij elke container worden de bijhorende zelfklevers met de sorteerregels meegeleverd. Er bestaan ook PMD- en papier-karton-affiches, die u kan bestellen, alsook een sensibilisatiepakket voor het onderhoudspersoneel.

Om het sorteren te optimaliseren plaats uw PMD-container naast uw restafvalcontainer.

 

 PMD Container

 

Materiaal voor jeugdbewegingen

Wil je van je terrein en lokaal een sorteervriendelijke omgeving maken? Bestel dan gratis PMD-containers, papierkratten en affiches:

  • 1 PMD-container van 120 liter (met of zonder inwerpopening) per adres van de lokalen
  • 1 papierkrat van 30 liter per 20 leden

PMD Container

Wil je spelenderwijs alles te weten komen over correct sorteren en het nut van recycleren? Speel dan zelf het 'Ten Afval!'-groepsspel of een van de vele leuke spelletjes uit de spelcontainer.

Contacteer uw gemeente of intercommunale

Uw gemeente en/of afvalintercommunale is verantwoordelijk voor de afvalinzameling. Op hun website vindt u verdere informatie over ophalingen, inzamelpunten, containerparken en Kringwinkels. Vul uw postcode hieronder in, en u krijgt meteen alle gegevens die u nodig hebt om hen te contacteren.

X

[DeelGemeenteNaam]

Municipality :
Tel.: [GemeenteTel]
Fax: [GemeenteFax]
Adres: [GemeenteAdres]
[GemeentePostcode] [GemeenteNaam]
E-mail: [GemeenteEmail]
Website: [GemeenteWebsite]
KALENDER: [GemeenteKalender]

[ICnaam]
Tel.: [ICTel]
Fax: [ICFax]
Adres: [ICAdres]
[ICPostcode] [ICGemeenteNaam]
E-mail: [ICEmail]
Website: [ICWebsite]
[ICInfo]
[KalenderInfo]
X

No data found

Bestellen

Om het sorteer- en communicatiemateriaal te bestellen, of om extra informatie aan te vragen, richt u zich best tot uw intercommunale.

Meer weten?

Contacteer Fost Plus via info@fostplus.be