Afvalbakken en communicatiemateriaal bestellen

Om ook in uw school en in de jeugdbeweging efficiënt te kunnen sorteren, zorgt Fost Plus voor PMD-containers, kratten en containers voor papier-karton en bijhorend communicatiemateriaal. De verdeling ervan gebeurt door uw gemeente of afvalintercommunale.

Ontdek ons volledige aanbod in onderstaande brochure Succesvol sorteren in uw school:

Brochure Succesvol sorteren in uw school

Materiaal voor scholen

Afhankelijk van de grootte van uw school en uw klassen, kan u het volgende sorteer- en communicatiemateriaal aanvragen bij de afvalintercommunale van uw gemeente:

  • een papierkrat van 30 liter per klas
  • een PMD-container van 120 liter met opening of niet (te plaatsen in de gangen, refter of op de speelplaats) per 50 leerlingen
  • een container voor PMD en een container voor papier-karton van elk 1.100 liter voor scholen met minder dan 800 leerlingen
  • twee containers voor PMD en twee containers voor papier-karton van elk 1.100 liter voor scholen met meer dan 800 leerlingen

Bij elke container worden de bijhorende zelfklevers met de sorteerregels meegeleverd. Er bestaan ook PMD- en papier-karton-affiches, die u kan bestellen, alsook een sensibilisatiepakket voor het onderhoudspersoneel.

Om het sorteren te optimaliseren plaats uw PMD-container naast uw restafvalcontainer.

 

 PMD Container

 

Materiaal voor jeugdbewegingen

Wil je van je terrein en lokaal een sorteervriendelijke omgeving maken? Bestel dan gratis PMD-containers, papierkratten en affiches:

  • 1 PMD-container van 120 liter (met of zonder inwerpopening) per adres van de lokalen
  • 1 papierkrat van 30 liter per 20 leden

PMD Container

Wil je spelenderwijs alles te weten komen over correct sorteren en het nut van recycleren? Speel dan zelf het 'Ten Afval!'-groepsspel of een van de vele leuke spelletjes uit de spelcontainer.

Contacteer uw gemeente of intercommunale

Uw gemeente en/of afvalintercommunale is verantwoordelijk voor de afvalinzameling. Op hun website vindt u verdere informatie over ophalingen, inzamelpunten, containerparken en Kringwinkels. Vul uw postcode hieronder in, en u krijgt meteen alle gegevens die u nodig hebt om hen te contacteren.

X

[DeelGemeenteNaam]

[ICnaam]
Tel.: [ICTel]
Adres: [ICAdres]
[ICPostcode] [ICGemeenteNaam]
E-mail: [ICEmail]
Website: [ICWebsite]
X

No data found

Bestellen

Om het sorteer- en communicatiemateriaal te bestellen, of om extra informatie aan te vragen, richt u zich best tot uw intercommunale.

Meer weten?

Contacteer Fost Plus via info@fostplus.be