Communicatiemateriaal

Fost Plus helpt u om uw inwoners te informeren en te sensibiliseren rond het correct sorteren en aanbieden van huishoudelijk afval. Via de intercommunales stellen we heel wat communicatiemateriaal ter beschikking. Hieronder vindt u een greep uit het aanbod.

Correct sorteren en aanbieden van huishoudelijk afval

Fost Plus stelt heel wat communicatiemateriaal ter beschikking om uw inwoners te sensibiliseren en te informeren rond het correct sorteren en aanbieden van huishoudelijk afval: 

  • Rode weigeringsstickers voor fout gesorteerde PMD-zakken.
  • Foldersinformatiebrochures, sorteergidsen en deurhangers die ophalers kunnen achterlaten bij inwoners die sorteerfouten maakten.
  • Affiches, stickers, opschriften voor vuilnisbakken...

Materiaal bestellen?

Bestellingen van het materiaal verlopen via uw afvalintercommunale, die het materiaal rechtstreeks bij Fost Plus kan aanvragen.

De inzameling van huishoudelijk afval in uw gemeente

Fost Plus helpt u om uw inwoners goed te informeren over de tijdstippen van de inzameling, de sorteerregels, de openingsuren van containerparken, kringwinkels enzovoort.

  • Ophaalkalender. Fost Plus helpt u bij de realisatie van de ophaalkalender voor uw gemeente, zowel online als op papier.
  • Recycle!-app voor smartphones en tablets. Recycle! wordt misschien wel de ophaalkalender van de toekomst: inwoners vinden er alle informatie over de inzamelingen in hun straat, de containerparken en inzamelpunten in hun buurt, en de sorteerregels voor PMD, glas en papier-karton.

Meer informatie op www.ophaalkalender.be

Meer informatie?

Contacteer Fost Plus via info@fostplus.be