Aankondiging van opdrachten

Fost Plus organiseert momenteel een opdracht voor de verwerving en recyclage van selectief ingezamelde en gesorteerde fracties.

 Deze offerteaanvragen, verdeeld over meerdere loten, betreffen de verwerving en de effectieve recyclage gedurende een periode van minimum 12 maanden van:

  • Papier-karton, selectief ingezameld via huis-aan-huis inzamelingen en containerparken.

Meer informatie vindt u hier.

  • PET flessen en flacons, HDPE flessen en flacons, metalen (staal en aluminium) verpakkingen, en drankkartons. Het betreft huishoudelijk verpakkingsmateriaal dat selectief ingezameld wordt en in sorteercentra uitgesorteerd is in deze verschillende fracties. De inschrijver moet het materiaal afhalen bij de sorteercentra en recycleren.

Meer informatie vindt u hier.

Interesse?

Heeft u interesse in een van deze offerteaanvragen?

Voor de opdracht PET flessen en flacons, HDPE flessen en flacons, metalen (staal en aluminium) verpakkingen, en drankkartons moet u het aanvraagformulier downloaden en het ingevuld terugsturen naar recycling@fostplus.be t.a.v. Erik Nootens.

Voor de opdracht papier-karton moet u verplicht gebruik maken van het online offerteportaal van Fost Plus. Indien u zich nog niet eerder geregistreerd heeft, kan u dit doen in 2 eenvoudige stappen:

Stap 1: online registratie 

 

Stap 2: nadat u geregistreerd bent, kunt u inloggen op het offerteportaal