Fost Plus helpt toeristische sites afval te sorteren

Fost Plus helpt toeristische sites afval te sorteren

Werkt u voor een pretpark, dierenpark of andere toeristische attractie? Denk groen en sorteer uw afval, Fost Plus ondersteunt u gratis! We bekijken samen hoe we het sorteren kunnen organiseren en optimaliseren. 

Fost Plus zal u begeleiden in de keuze van de vuilbakken en hun locatie alsook het logistieke traject van het afval. Daarnaast zal Fost Plus u het communicatiemateriaal bezorgen aangepast aan jullie locatie.

" We zijn in dat verband bijzonder opgetogen over de samenwerking met Fost Plus. Ze zijn meerdere keren langsgeweest in het park en hebben ons veel bijgebracht over hoe je sorteren het beste aanpakt. Fost Plus heeft in samenspraak met ons nieuwe stickers ontwikkeld, specifiek voor ons park. Het Boudewijn Seapark logo staat erop en de sorteervoorbeelden zijn aangepast naar zaken die relevant zijn voor het park.”  aldus Sabrina van de Walle, educatieverantwoordelijke van Boudewijn Seapark uit Brugge.

Door te sorteren, geeft het goede voorbeeld aan uw medewerkers en bezoekers. Dit is een win-win operatie vanuit financieel oogpunt.Wacht niet langer om Fost Plus te contacteren zodat wij jullie kunnen helpen om op een makkelijke en aangename manier jullie eigen sorteerverhaal op te starten!