Partners

Operationele partners van Fost Plus (intercommunales, ophalers, sorteercentra, recycleurs en materiaalorganisaties) vinden hier offerteaanvragen, nuttige opleidingen, informatie over kwaliteitscontroles.

 Ontdek de communicatiecampagne van Fost Plus

De nieuwe campagne van Fost Plus zet ons ertoe aan onze sorteergewoonte, die bij elke Belg thuis al sterk verankerd is, door te trekken naar andere plaatsen zoals het werk, de sportclub, plekken waar we ons ontspannen of onze vrije tijd doorbrengen.

Ontdek hier ook de affiches en de radiospots van deze campagne.

En bekijk ook The Making of van dit televisiespotje.

Fost Plus heeft een offerteaanvraag lopen voor de verwerving en de effectieve recyclage van ca. 22.700 ton/jaar papier-karton, selectief ingezameld via huis-aan-huis inzamelingen en containerparken.
Fost Plus lanceerde op 17 februari een nieuwe nationale communicatiecampagne. De campagne bestaat uit drie ondersteunende pijlers: een TV-spot, radiospots en affiches. De TV- en radiospots warden vanaf die dag worden uitgezonden.
2014 staat in het teken van de twintigste verjaardag van Fost Plus. Het is niet de bedoeling die verjaardag op exuberante wijze te vieren, maar toch wil Fost Plus de bescheiden feestvreugde gedurende het hele jaar met zijn partners en leden delen.
Op 15 januari lanceren Bebat, Fost Plus en Recupel Recycle!: een nieuwe mobiele applicatie voor smartphone en tablet. De ambitie is hoog: deze app moet dé referentie worden voor alle vragen over afvalophaling en -sortering in België.
Fostpost, het informatieblad voor gemeenten, intercommuncales afvaloperatoren en recycleurs, heeft het onder andere over de handige sorteerapp van Fost Plus, Bebat en Recupel, de strijd om de properste studentenstad en duurzame producentenverantwoordelijkheid.
FacebookLinked inNetlogTwitter

 Fost Plus in 11 minuten

Alles over de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België.

 

 

 

 Zwerfvuilcampagne 2013

 Fostpost

Download hier het meest recente nummer van Fostpost het informatieblad voor operationele partners van Fost Plus.

 Opleidingen

Fost Plus organiseert diverse opleidingen voor ophalers, sorteerders, containerparkwachters,...
Meer informatie over de opleidingen vindt u hier.

 ProFost

Via ProFost kunnen de partners alle gegevens met betrekking tot de inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval opvolgen en valideren.

 Jaarverslag 2012

Cover jaarverslag 2012

Klik op de afbeelding om het jaarverslag 2012 te downloaden. Of bekijk de grafieken en tabellen van het jaarverslag 2012.
Developed by RealDolmen - Disclaimer