Partners

Operationele partners van Fost Plus (intercommunales, ophalers, sorteercentra, recycleurs en materiaalorganisaties) vinden hier offerteaanvragen, nuttige opleidingen, informatie over kwaliteitscontroles.

ISB foto
Om beter afval in te zamelen in sportcentra en op buitensportterreinen, heeft Fost Plus sinds 2013 een project in samenwerking met de OVAM en ISB vzw. Op de webshop van ISB kunnen gemeentelijke sportcentra de gepaste afvalbakken en communicatiemateriaal bestellen.
Greener Packaging logo
Zijn de verpakkingen rondom uw producten een toonbeeld van innovatie en duurzaamheid? Wilt u de milieubewuste aanpak van uw bedrijf in de verf zetten? Schrijf uw bedrijf dan nu in voor de Greener Packaging Awards 2015.
Fost Plus vergeleek de Groene Punt-tarieven in verschillende Europese landen. Daaruit blijkt dat de bijdrage per verpakt product in België meestal lager ligt dan in andere Europese landen.
Op vakantie gaan staat gelijk aan ontspannen: niets moet! Maar Sunparks De Haan wil de vakantiegangers helpen om de goede (sorteer)gewoontes van thuis niet te vergeten tijdens een ontspannende vakantie. Samen met Fost Plus en OVAM lanceert Sunparks De Haan een pilootproject om huishoudelijk afval te sorteren.
Foto sorteren op het strand
Sinds deze zomer wordt op de stranden van Nieuwpoort, Middelkerke, Bredene en De Haan afval gesorteerd. Fost Plus heeft, in samenwerking met de OVAM en de gemeentelijke overheden, om de 150 meter afvalsorteerbakken geplaatst.
FacebookLinked inNetlogTwitter

 Jaarverslag 2014

Jaarverslag Fost Plus 2014

Bekijk de resultaten van 2014 in grafieken.

 

Duurzaamheidsrapport

 

Zwerfvuilcampagne 2014

Zwerfvuilcampagne 2014 thumb

 

Fost Plus in 11 minuten

Alles over de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België.

 

 

FostPost 30 NL_cover

Partner 57_NL_cover

 

 Zwerfvuilcampagne 2013

 Fostpost

Download hier het meest recente nummer van Fostpost het informatieblad voor operationele partners van Fost Plus.

 Opleidingen

Fost Plus organiseert diverse opleidingen voor ophalers, sorteerders, containerparkwachters,...
Meer informatie over de opleidingen vindt u hier.

 ProFost

Via ProFost kunnen de partners alle gegevens met betrekking tot de inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval opvolgen en valideren.

Developed by RealDolmen - Disclaimer