Partners

Operationele partners van Fost Plus (intercommunales, ophalers, sorteercentra, recycleurs en materiaalorganisaties) vinden hier offerteaanvragen, nuttige opleidingen, informatie over kwaliteitscontroles.

 Ontdek de communicatiecampagne van Fost Plus

De nieuwe campagne van Fost Plus zet ons ertoe aan onze sorteergewoonte, die bij elke Belg thuis al sterk verankerd is, door te trekken naar andere plaatsen zoals het werk, de sportclub, plekken waar we ons ontspannen of onze vrije tijd doorbrengen.

Ontdek hier ook de affiches en de radiospots van deze campagne.

En bekijk ook The Making of van dit televisiespotje.

Op haar academische zitting van 12 mei stelde Fost Plus het Jaarverslag 2013 voor. Onder de titel ‘Een beproefd systeem, een blijvende dynamiek’ blikt Fost Plus terug op haar twintigjarige geschiedenis en werpt ze een blik op de toekomst van de verpakkingswereld en van de recyclage.
Na een pilootproject bij de UHasselt zijn ondertussen ook op verschillende campussen van de KULeuven, KHLeuven, Ugent, KULAK, UAntwerpen, KaHo Vives, Sint-Lieven, Groep T en KHLim sorteereilandjes en bijhorend sensibiliserend materiaal geplaatst.
Het Duurzaamheidsrapport van Fost Plus toont met het nodige cijfermateriaal aan dat de keuzes die bedrijven samen met overheden en milieubedrijven hebben gemaakt, cruciaal zijn voor een duurzame ontwikkeling.
Fost Plus lanceerde op 17 februari een nieuwe nationale communicatiecampagne. De campagne bestaat uit drie ondersteunende pijlers: een TV-spot, radiospots en affiches. De TV- en radiospots warden vanaf die dag worden uitgezonden.
2014 staat in het teken van de twintigste verjaardag van Fost Plus. Het is niet de bedoeling die verjaardag op exuberante wijze te vieren, maar toch wil Fost Plus de bescheiden feestvreugde gedurende het hele jaar met zijn partners en leden delen.
FacebookLinked inNetlogTwitter

 Jaarverslag 2013

Bekijk de resultaten van 2013 in grafieken.

 

Duurzaamheidsrapport

Fost Plus in 11 minuten

Alles over de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België.

 

 

FostPost 29 NL_cover

Partner55_NL_cover

 

 Zwerfvuilcampagne 2013

 Fostpost

Download hier het meest recente nummer van Fostpost het informatieblad voor operationele partners van Fost Plus.

 Opleidingen

Fost Plus organiseert diverse opleidingen voor ophalers, sorteerders, containerparkwachters,...
Meer informatie over de opleidingen vindt u hier.

 ProFost

Via ProFost kunnen de partners alle gegevens met betrekking tot de inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval opvolgen en valideren.

Developed by RealDolmen - Disclaimer