Skip Navigation LinksWelkom bij Fost Plus > Ondernemingen
Greener Packaging logo
Zijn de verpakkingen rondom uw producten een toonbeeld van innovatie en duurzaamheid? Wilt u de milieubewuste aanpak van uw bedrijf in de verf zetten? Schrijf uw bedrijf dan nu in voor de Greener Packaging Awards 2015.
Fost Plus vergeleek de Groene Punt-tarieven in verschillende Europese landen. Daaruit blijkt dat de bijdrage per verpakt product in Belgiƫ meestal lager ligt dan in andere Europese landen.
Tussen 1 en 30 september 2014 konden alle leden van Fost Plus deelnemen aan de Ray Cup: een wedstrijd waarbij we onze best sorterende leden beloonden met een lekker ontbijt. De winnaars: Transmeat-Renmans, Alcon-Couvreur en Fujifilm Belgium.
Cover Parnter 56
Partner 56, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus heeft het onder andere over de winnaars van de Ray Cup, over ecofiscaliteit en over de Groene Punt-tarieven voor 2015.
Op vakantie gaan staat gelijk aan ontspannen: niets moet! Maar Sunparks De Haan wil de vakantiegangers helpen om de goede (sorteer)gewoontes van thuis niet te vergeten tijdens een ontspannende vakantie. Samen met Fost Plus en OVAM lanceert Sunparks De Haan een pilootproject om huishoudelijk afval te sorteren.
FacebookLinked inNetlogTwitter

Zwerfvuilcampagne 2014

Thumbnail Zwerfvuilcampagne 2014

 

 

 

 Uw aangifte via eFost

eFost is de site voor leden van Fost Plus. U vindt er specifieke informatie voor leden, ook over uw jaarlijkse aangifte. Daarnaast vindt u er ook de ledenlijst. In die lijst kunt u opzoeken of een bedrijf aangesloten is bij Fost Plus.

De website en de applicaties vereisen Windows 7 of een hogere versie als besturingssysteem.

Jaarverslag 2014

Cover jaarverslag 2014 Fost Plus

Bekijk hier ook de resultaten van 2014 in grafieken.

 

Duurzaamheidsrapport

Duurzaamheidsrapport Fost Plus

 

Partner

Fost Partner NL Cover

 CO2-attesten

U wilt een CO2-attest voor uw onderneming? Fost Plus kan u nu een attest aanbieden voor de emissies die u met uw bedrijf hebt vermeden met de recyclage van uw verpakkingen. Vraag uw CO2-attest aan.

 Wanneer is een verpakking overtollig?

Een kwalitatieve analyse van de perceptie rond overtollige verpakkingen.

Cover 

Download de brochure

 Links

U wilt een CO2-attest voor uw onderneming? Fost Plus kan u nu een attest aanbieden voor de emissies die u met uw bedrijf hebt vermeden met de recyclage van uw verpakkingen. Vraag uw CO2-attest aan.

U wilt minder verpakkingen? Bezoek de website www.preventpack.be vol nuttige informatie en tips.

U wilt beter recycleerbare verpakkingen? Bezoek de website www.pack4recycling.be en ontdek hoe uw verpakkingen scoren.

Uw verpakking brengt wettelijke verplichtingen met zich mee. Bent u in orde?

U bent al aangesloten bij Fost Plus? Op de ledensite www.efost.be vindt u specifieke informatie voor leden.

Via de ledenlijst op eFost kunt u opzoeken of een bedrijf aangesloten is bij Fost Plus. U kunt ook een volledige ledenlijst opvragen of downloaden.

Developed by RealDolmen - Disclaimer