Skip Navigation LinksWelkom bij Fost Plus > Ondernemingen
Logo Ray Cup
Overtuig Ray Cycle van uw vlekkeloze sorteerprestaties op het werk en trakteer uzelf en uw collega’s op een verkwikkende ‘Wake Cup’: gratis verse koffie en krokante croissants. Omdat Fost Plus haar twintigjarig bestaan viert en omdat u zo netjes sorteert.
Op vakantie gaan staat gelijk aan ontspannen: niets moet! Maar Sunparks De Haan wil de vakantiegangers helpen om de goede (sorteer)gewoontes van thuis niet te vergeten tijdens een ontspannende vakantie. Samen met Fost Plus en OVAM lanceert Sunparks De Haan een pilootproject om huishoudelijk afval te sorteren.
Op 24 november 2014 vindt vanaf 12u30 het Greener Packaging Seminar plaats. Het seminar is een initiatief van Fost Plus en VAL-I-PAC en is volledig gewijd aan verpakkingspreventie, met dit jaar in het bijzonder aandacht voor het ecodesign doorheen de levenscyclus van verpakkingen.
Het Duurzaamheidsrapport van Fost Plus toont met het nodige cijfermateriaal aan dat de keuzes die bedrijven samen met overheden en milieubedrijven hebben gemaakt, cruciaal zijn voor een duurzame ontwikkeling.
Op haar academische zitting van 12 mei stelde Fost Plus het Jaarverslag 2013 voor. Onder de titel ‘Een beproefd systeem, een blijvende dynamiek’ blikt Fost Plus terug op haar twintigjarige geschiedenis en werpt ze een blik op de toekomst van de verpakkingswereld en van de recyclage.
FacebookLinked inNetlogTwitter

Zwerfvuilcampagne 2014

Thumbnail Zwerfvuilcampagne 2014

 

 

 

 Uw aangifte via eFost

eFost is de site voor leden van Fost Plus. U vindt er specifieke informatie voor leden, ook over uw jaarlijkse aangifte. Daarnaast vindt u er ook de ledenlijst. In die lijst kunt u opzoeken of een bedrijf aangesloten is bij Fost Plus.

Jaarverslag 2013

Cover jaarverslag 2013 Fost Plus

Bekijk hier ook de resultaten van 2013 in grafieken.

 

Duurzaamheidsrapport

Duurzaamheidsrapport Fost Plus

 

Partner

Fost Partner NL Cover

 CO2-attesten

U wilt een CO2-attest voor uw onderneming? Fost Plus kan u nu een attest aanbieden voor de emissies die u met uw bedrijf hebt vermeden met de recyclage van uw verpakkingen. Vraag uw CO2-attest aan.

 Wanneer is een verpakking overtollig?

Een kwalitatieve analyse van de perceptie rond overtollige verpakkingen.

Cover 

Download de brochure

 Links

U wilt een CO2-attest voor uw onderneming? Fost Plus kan u nu een attest aanbieden voor de emissies die u met uw bedrijf hebt vermeden met de recyclage van uw verpakkingen. Vraag uw CO2-attest aan.

U wilt minder verpakkingen? Bezoek de website www.preventpack.be vol nuttige informatie en tips.

U wilt beter recycleerbare verpakkingen? Bezoek de website www.pack4recycling.be en ontdek hoe uw verpakkingen scoren.

Uw verpakking brengt wettelijke verplichtingen met zich mee. Bent u in orde?

U bent al aangesloten bij Fost Plus? Op de ledensite www.efost.be vindt u specifieke informatie voor leden.

Via de ledenlijst op eFost kunt u opzoeken of een bedrijf aangesloten is bij Fost Plus. U kunt ook een volledige ledenlijst opvragen of downloaden.

Developed by RealDolmen - Disclaimer