Skip Navigation LinksWelkom bij Fost Plus > Ondernemingen

 Ontdek de communicatiecampagne van Fost Plus

De nieuwe campagne van Fost Plus zet ons ertoe aan onze sorteergewoonte, die bij elke Belg thuis al sterk verankerd is, door te trekken naar andere plaatsen zoals het werk, de sportclub, plekken waar we ons ontspannen of onze vrije tijd doorbrengen.

Ontdek hier ook de affiches en de radiospots van deze campagne.

En bekijk ook The Making of van dit televisiespotje.

Fost Plus lanceerde op 17 februari een nieuwe nationale communicatiecampagne. De campagne bestaat uit drie ondersteunende pijlers: een TV-spot, radiospots en affiches. De TV- en radiospots warden vanaf die dag worden uitgezonden.
2014 staat in het teken van de twintigste verjaardag van Fost Plus. Het is niet de bedoeling die verjaardag op exuberante wijze te vieren, maar toch wil Fost Plus de bescheiden feestvreugde gedurende het hele jaar met zijn partners en leden delen.
Op 15 januari lanceren Bebat, Fost Plus en Recupel Recycle!: een nieuwe mobiele applicatie voor smartphone en tablet. De ambitie is hoog: deze app moet dé referentie worden voor alle vragen over afvalophaling en -sortering in België.
Fostpost, het informatieblad voor gemeenten, intercommuncales afvaloperatoren en recycleurs, heeft het onder andere over de handige sorteerapp van Fost Plus, Bebat en Recupel, de strijd om de properste studentenstad en duurzame producentenverantwoordelijkheid.
Partner 54, het halfjaarlijkse magazine voor leden van Fost Plus heeft het onder andere over sorteren op het werk, biomimetisme en duurzame producentenverantwoordelijkheid.
FacebookLinked inNetlogTwitter

 Uw aangifte via eFost

eFost is de site voor leden van Fost Plus. U vindt er specifieke informatie voor leden, ook over uw jaarlijkse aangifte. Daarnaast vindt u er ook de ledenlijst. In die lijst kunt u opzoeken of een bedrijf aangesloten is bij Fost Plus.

 Fost Plus in 11 minuten

Alles over de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België.

 


 

 

Zwerfvuilcampagne 2013

 CO2-attesten

U wilt een CO2-attest voor uw onderneming? Fost Plus kan u nu een attest aanbieden voor de emissies die u met uw bedrijf hebt vermeden met de recyclage van uw verpakkingen. Vraag uw CO2-attest aan.

 Wanneer is een verpakking overtollig?

Een kwalitatieve analyse van de perceptie rond overtollige verpakkingen.

Cover 

Download de brochure

 Links

U wilt een CO2-attest voor uw onderneming? Fost Plus kan u nu een attest aanbieden voor de emissies die u met uw bedrijf hebt vermeden met de recyclage van uw verpakkingen. Vraag uw CO2-attest aan.

U wilt minder verpakkingen? Bezoek de website www.preventpack.be vol nuttige informatie en tips.

U wilt beter recycleerbare verpakkingen? Bezoek de website www.pack4recycling.be en ontdek hoe uw verpakkingen scoren.

Uw verpakking brengt wettelijke verplichtingen met zich mee. Bent u in orde?

U bent al aangesloten bij Fost Plus? Op de ledensite www.efost.be vindt u specifieke informatie voor leden.

Via de ledenlijst op eFost kunt u opzoeken of een bedrijf aangesloten is bij Fost Plus. U kunt ook een volledige ledenlijst opvragen of downloaden.

Developed by RealDolmen - Disclaimer